Hesa Fredrik

Men eftersom det är helgdag på grund av nationaldagen kommer varningssignalen Hesa Fredrik att få hålla sig tyst och testas först följande måndag den 13 juni. Signalen är en del av varningssystemet Viktigt meddelande till allmänheten VMA som används vid olyckor allvarliga händelser och störningar i viktiga samhällsfunktioner.


Sa Gor Du Nar Hesa Fredrik Ljuder Ljud

Den 6 juni är månadens första måndag.

. 1500 testas Hesa Fredrik utomhusvarningen för Viktigt Meddelande till Allmänheten VMA. Men eftersom det är helgdag på grund av nationaldagen kommer varningssignalen Hesa Fredrik att få hålla sig tyst och testas först följande måndag den 13 juni. På måndag kl.

Signalen är en del av varningssystemet Viktigt meddelande till allmänheten VMA som används vid olyckor allvarliga händelser och störningar i viktiga samhällsfunktioner. Med tanke på omvärldsläget vill vi påminna om att det är ett test och inget att oroa sig för. Men eftersom det är helgdag på grund av nationaldagen kommer varningssignalen Hesa Fredrik att få hålla sig tyst och testas först följande måndag den 13 juni.


8 492 Gilla Markeringar 241 Kommentarer Arga Bibliotekstanten Argabibliotekstanten Pa Instagram Helt Riktigt Jag Nojer Mig Med Att Onska E Ren Roligt


112 Sos Alarm Prepping Vikt


Pin En Poloantiguo Com


Hesa Fredrik Naturkatastrofer Stormar


Pin On Inspiration

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel